توری فلزی نیاز به امنیت و ایجاد حفاظ برای حفظ حریم شخصی را در طول تاریخ رفع کرده است. برای ایجاد ایمنی میتوان از تجهیزات متعددی استفاده کرد؛ اما توری به دلیل قیمت مناسب بیشتر مورد توجه قرار گرفته است. امروزه این محصول در انواع مختلفی تولید میشود و قیمت آن با توجه به ویژگیها و مشخصاتی که نوع مورد نظر دارد تعیین میشود.
توری مفتولی بر اساس قطر مفتول، نوع بافت، شکل چشمه و جنس در اقسام متفاوت توری حصاری، پرسی، مرغی و گابیون در بازار موجود است که از طریق پرس شدن، جوش دادن و بافته شدن انواع مفتولهای فلزی تولید میشوند و در جنسهای مختلفی مانند گالوانیزه، مس، استیل، برنج و آلومینیوم موجود هستند.
توری چیست؟
توری یک شبکه فلزی است که از بافتن سیم مفتولی یا برش ورق فلزی به دست میآید و بیشتر برای محافظت و امنیت در ساختمانهای مختلف کاربرد دارد. این محصول پرکاربرد در اجناس و اندازههای مختلف طولی، عرضی و قطر (در نوع مفتولی) ارائه میشود. یکی از پارامترهای مهم ظاهری آن شکل شبکه یا چشمه توری است که در اشکال دایره، لوزی، متوازیالاضلاع، شش ضلعی و... وجود دارد؛ البته به علت بافته شدن سیم چشمه دقیق نیست ولی در نوعی که از ورق تهیه میشود، چشمههای دقیق دایرهای یا سایر اشکال با قالبزنی به دست میآید.
انواع توری
توری بر اساس این موضوع که از چه چیزی ساخته میشود، دو دستهبندی کلی دارد؛ توریهایی که با استفاده از ورق فولادی تولید میشوند که به آنها توری ورقهای نیز میگویند و در صورتی که متریال ساخت آنها، سیم مفتول است و به توری مفتولی شهرت دارند. نوع معروف ورقهای، توری ورق مشبک استیل است که معمولا چشمه آن شکل دایره دارد و از قالبزنی و برشکاری ورق استیل تولید میشود. توری مفتولی نیز بر اساس قطر مفتول، نوع بافت، شکل چشمه و جنس در اقسام متفاوتی در بازار موجود است که از طریق پرس شدن، جوش دادن و بافته شدن انواع مفتولهای فلزی تولید میشوند و در جنسهای مختلفی مانند گالوانیزه، مس، استیل، برنج و آلومینیوم موجود هستند. در کل توری مفتولی در انواع زیر هستند:
کاربرد انواع توری چیست؟
صرف نظر از نوع و یا جنس، کاربرد توریها شامل موارد زیر میشود:
- کاربرد در ساخت لوازم خانگی همچون ابزار باربیکیو
- مسلح کردن بتن فونداسیون کف و دیوار
- کاربرد در اطراف زندانها و مکانهای امنیتی-نظامی
- ایجاد عایق حرارتی و صوتی در سولهها
- محافظت از منازل مسکونی و مزارع
:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0